Bed and Breakfast Quinta Serena Portugal

Bed and Breakfast Quinta Serena is een authentieke en gerenoveerde Portugese boerderij en ligt te midden van de groene heuvels en slechts 9 km van het strand van Sao Martinho do Porto  aan de westkust van Portugal. Een B&B in Portugal aan de  Costa da Prata een nieuw te ontdekken  vakantie bestemming!

In deze rustieke en schilderachtige omgeving bezorgen wij, Moshi & Stoffel, u graag een verzorgd en ontspannen verblijf. Om dit te realiseren beschikken wij over vier luxe en sfeervol ingerichte studio’s en tevens een extra slaapkamer.
Elke studio heeft voldoende privacy door een eigen terras met een prachtig uitzicht.

Doelgroep

Onze doelgroep is de vakantieganger die de rust en persoonlijke aandacht apprecieert en aan een huiselijke omgeving de voorkeur geeft.
U wilt ontsnappen aan de drukte van alledag en de stress van u af laten glijden, door te genieten van de stilte, natuur en de cultuur in de directe omgeving?
En u wilt ook genieten van sportieve activiteiten zoals surfen, paardrijden, yoga, of een hike maken door het natuurgebied?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Gelegen in het groene hart van midden Portugal aan de kust én op korte afstand van cultuurhistorische bezienswaardigheden is dit een uitstekende plek om te genieten van alles wat wij u te bieden hebben.

Wij kunnen u uitstekend adviseren over de omgeving en restaurants.
Wij beschikken over WIFI in het volledige pand.

De rust van Quinta Serena, de naam zegt het al, zult u zeker weten te waarderen.

Costa de Prata

Geheel naar eigen wens kunt u tijdens uw verblijf genieten van de nabijheid van de Atlantische zee, de Silvercoast en haar vele prachtige stranden. De cultuur in de historische stadjes, waarvan een groot aantal zich bevinden op de UNESCO erfgoedlijst, of in één van de vele mooie natuurgebieden van Portugal. Bijvoorbeeld  De Serra de aire e Candeiros, waar u heerlijk kunt wandelen.
De wereldstad Lissabon is met de auto in 1 uurtje te bereiken. (Eventueel ook makkelijk te bereiken met de snelbus) Heerlijk om een dag rond te slenteren door deze prachtige stad en ’s avonds terug te keren naar de rust van de Quinta.

Relax

Aan huis vindt u de welverdiende rust in onze schaduwrijke tuin, aan het verkoelende zwembad met haar ruime terras.

Daarnaast verzorgen wij wekelijks, bij voldoende gasten, een overheerlijke Zalm & PIZZA-avond. Bij ons beleeft u dus écht die onvergetelijke vakantie….

Contact

Bed & Breakfast Quinta da Vida Serena
Moshi & Stoffel

Rua Principal 115
2460-202 Casal de Macalhona (Alfeizerão)
Portugal
info@quinta-serena.com

Please only follow google maps https://g.page/quinta-serena-portugal?share

0032-476.522.901
00351-963.701.908


Activiteiten bij ons, of in de nabije omgeving


Video

Een video/foto impressie van onze Bed & Breakfast en de prachtige omgeving.

Nieuws

Quinta Serena op Belgische TV - "Met 4 in Bed"

Benieuwd naar deze super leuke plek? In de week van 22/07 tot 25/07 komen we op VTM in het programma “Met 4 in Bed”. Tot dan

Het nieuwe jasje

Benieuwd naar het nieuwe jasje van deze authentiek gerestaureerde boerderij, tenmidden van de groene heuvels en op enkele km’s van de Costa Prata?

Nieuwsoverzicht »

Facebook