slide 1
Image Slide 2
Marche vakanties
Image Slide 1
Mini-camping Marche
Image Slide 3
Villa Marche
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Vakantiehuis le Marche, Montefiore dell'Aso

Welkom op de site van la Dolce Vallata, een heerlijk vakantiehuis in Italië, regio de Marken. Wij hopen van harte jullie binnenkort persoonlijk te mogen begroeten op deze prachtige plek. Ben je op zoek naar een plekje in de Marken om je vakantie door te brengen, kijk dan naar ons vakantiehuis met appartementen en campingplaatsen.

Zo begon het: In 2008 startte een bijzondere Nederlandse familie, Mandy en René Pernot samen met hun twee zoons Jeffrey en Tyson, met bouwen aan hun droom. De droom werd uiteindelijk waargemaakt en resulteerde in deze prachtige plek in Italië: la Dolce Vallata. Ze hebben het bestaande gebouw helemaal opgeknapt, het huis opgebouwd, de camping en de appartementen geëxploiteerd op deze warme en gastvrije plek tot en met de herfst van 2016. Wij zijn de gelukkigen die deze fantastische vakantievilla met appartementen en camping hebben kunnen overnemen.

Voor ons is Italië een land met een aangenaam klimaat, heerlijk eten, prachtige wijnen en erg vriendelijke mensen. De lokale bevolking zegt over de Marken dat ‘de regio al het beste van Italië verenigt’, de reden voor ons om ons hier te vestigen vanuit Hongarije. Wij zijn een gelukkig koppel sinds 1996 en hebben samen een dochter, geboren in 2010.

Dolce Vallata is voor ons de perfecte plek om relaxt te leven in deze rustige, mooie regio, en tegelijkertijd gastheer- en vrouw te zijn voor onze gasten in zes prachtige appartementen en de comfortabele camping. We bieden aan onze gasten rust en recreatie zoals men dat gewend is op la Dolce Vallata.

Voor iedereen die hier ooit of nog nooit is geweest, jullie zijn meer dan welkom!

Hartelijke groet,

Krisztina, István en onze lieve dochter Dorrottya

Appartmenten

Camping

Vakantie in de buurt van de zee.

De Adriatische stranden langs de kust van de Marken zijn erg populair onder de Italianen. Heerlijke overzichtelijke zand- en fijne kiezelstranden, zorgen voor plezier voor de hele familie. Het geleidelijke aflopende strand en de rotsen op zo’n dertig meter uit de kust zorgen voor relatief veilig zwemwater en een aangename temperatuur.

Het dichtstbijzijnde strand is het strand van Pedaso, je bent hier al met tien minuten rijden. Heb je liever een zandstrand in plaats van de fijne kiezels van Pedaso dan kun je ook eenvoudig het strand van Grottamare of Cupra Marittima bezoeken, allebei op zo’n vijftien minuten rijden. Bijna op alle stranden langs de kust kun je ligbedden en een parasol huren, vaak gelegen naast een restaurant of café.

Wat een geweldige plek!? Zelfs beter dan verwacht. Een warm onthaal door jullie, de mooie grote camping-plaatsen, mooi en schoon sanitair. Smaakvol en goed eten, prachtig uitzicht en een lekker zoutwater-zwembad. Perfect!

Het was echt te kort! De mooie plek, het prachtige uitzicht, jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Het was geweldig. Dank daarvoor! We hopen zeker terug te komen op deze mooie campingplek.

Hartelijk dank voor de fijne tijd die wij bij jullie hebben mogen doorbrengen. Favoriet bij ons waren de 'geheime plekjes' die jullie ons konden aanbevelen, de verborgen strandjes, restaurants en pitoresque plaatsen.

Prachtig landschap, heerlijk eten, goede wijnen, een fijn zwembad, zon en een warm onthaal van een gastvrije familie.

La Dolce Vallata Appartementen & Camping

Contrada Aso 168
Montefiore dell’ Aso, 63062 AP, Italy

E-mail: ladolcevallata.marche@gmail.com
Telefoon: +39 346 189 7523

VERBIND JE MET ONS
You don't have permission to register