top of page

Comfortabel Casa Barbabella

 Piemontees Landhuis 

Hoofdterras van het landhuid
ABOUT

OVER CASA BARBABELLA

Casa Barbabella is een uniek en volledig uitgerust authentiek Piemontees landhuis voor 6 personen, prachtig gelegen in de rustige heuvels van Zuid-Piemonte (De Langhe), op de grens met Ligurië. 

Het L-vormige landhuis van 125m2 biedt een fijne mix van comfort, stijl en gemak, en ligt nabij de betoverende Middellandse Zee. Een plek met heerlijke 'vibe' voor een onvergetelijke vakantie!

GALLERY

FOTO & VIDEO GALLERIJ

ROOMS
Bergeggi voor de kust bij Spotorno

KLAAR VOOR DE KUST

Casa Barbabella ligt ideaal  op 45 minuten van de prachtige kust. Dus, als u zin heeft in een dagje strand en een verfrissende duik in zee, bent u er zo! Ook de havensteden Genua en Savona zijn bijzonder leuk om te bezoeken. 

Uitzicht op de Barolo

KLAAR VOOR EEN TOER

Casa Barbabella ligt aan 'La porta Dellle Langhe' de streek met betoverende vergezichten, smaakvolle wijnen spijzen en dorpjes op lieflijke  heuveltoppen. 

Het stadse en culturele van Turijn wisselt zich af met de rust en ruimte van de heuvels en valleien. 

Onze faciliteiten

IN & ROND HET LANDHUIS

Slaapkamers

 

Casa Barbabella biedt een familiekamer voor vier personen en een master bedroom met een kingsize bed voor twee, plus extra slaapmogelijkheden zoals een comfortabel  bed op de overloop, opklapbed en enkele babybedjes.

Tuin

 

Buiten het huis zijn er diverse faciliteiten zoals ligstoelen, een mega trampoline, een buitendouche, en meerdere terrassen die keuze bieden voor zowel zonnige als schaduwrijke ontspanningsplekken

Badkamers

Er zijn twee badkamers. De moderne badkamer op de begane grond heeft een toilet en inloopdouche. De ruime badkamer op de eerste verdieping heeft naast een toilet  een ruime regendouche. 

BESCHIBAARHEID

Tijd voor ontspanning

Check de beschikbaarheid van casa Barbabella en de gedetailleerde prijslijst. 

Aankomst bij het huis

GASTERVARINGEN

Zomer 

We zijn nu een week in Italië en wat een fijne plek! Jullie huis is fantastisch, schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Top!

We zijn in Nice, Monaco, Noli, Savona en Genua geweest, prachtig. Wat druk, hoe fijn is het dan thuiskomen in een oase van rust en met een heerlijk wijntje de dag af te sluiten.

Contact

BESCHIKBAARHEID

bottom of page