FR DE

Bienvenue au Domaine Les Reprilles!

Geniet van de sfeervolle en luxe gerenoveerde gîtes met waanzinnig uitzicht op de Bourgondische heuvels en bossen, een magische plek in het zuiden van de Morvan, waar je je vrij, relaxed, avontuurlijk en comfortabel zult voelen. For sure!

Retreats in de Bourgogne

Heb je behoefte aan een ge­zonde reset? Qua food, natuur, be­we­ging en mindset? Kom naar Les Reprilles en laad jezelf op in de rust, welness, yoga & medi­tatieve omgeving.

Comfort

De 4-sterren gites zijn lekker ruim. Wij houden zelf van comfort en vinden het belangrijk dat onze gasten daar ook van kunnen genieten. Je wordt daarom ondergedompeld in een luxe en comfortabele sfeer zodra je de gite binnenwandelt. De houtkachel brandt heerlijk tijdens een wat koelere avond. De luxe gîtes zijn het hele jaar door te reserveren. Warm in de winter en koel in de zomer door de top-isolatie en verwarming. Iedere gîte heeft vrije wifi, een hd tv met voldoende nieuws, sport en film zenders en een muziekbox op bluetooth. De keuken is fully equiped , dus maak je geen zorgen dat je ook maar één kopje hoeft af te wassen, iedereen heeft vakantie hier! ;) Met o.a. een Nespresso machine, vaatwasser, oven en magnetron wordt de keuken door veel gasten als luxe beoordeeld. Ook slapen doe je goed bij ons. De slaapkamers hebben zeer comfortabele bedden met hoogwaardige matrassen die uiteraard netjes opgemaakt zijn als je aankomt. Openslaande deuren geven toegang tot een ruim privé terras en een fantastisch uitzicht op de omgeving. Op het terrein ligt een veilig omheind verwarmd zwembad met warme buitendouche en een zonneterras met ligbedden.

Ontspanning

Terwijl de kids kijken bij de kippen en de koeien, of in de houten speeltuin spelen, chillen pappa en mamma samen in de hot tub of op hun privé terras . Tijdens het hoogseizoen geeft Annemarie yogales voor alle niveaus en elke week een ouder-kind yogales. Wil je helemaal niet bewegen? Das ook prima ;) Eindelijk dat boek uitlezen aan ons -met zonnepanelen- verwarmde zwembad is ook niet verkeerd natuurlijk. Direct vanuit het Domaine liggen prachtige wandelroutes door bossen en langs meertjes . Twee keer per week gaan we heerlijk voor jullie kokkerellen. Zoals het hier hoort, serveren wij je de mooiste authentiek Bourgondische gerechten tijdens de Table d’Hote . In juli en augustus bieden we dagelijks een broodservice aan voor een relaxed ‘petit dejeuner’. ’s Avonds sprokkelen we hout met de kids voor het kampvuur , en drinken we een koel glas Chablis bij de vuurplaats.

Avontuur

Domaine Les Reprilles ligt aan het eind van een doodlopend weggetje dat overgaat in een karrespoor. Het enig wat je hoort is af en toe een tractor. Verder alleen maar natuur. Vanaf ons Domaine kijk je naar de beroemde witte Charolais koeien met kalfjes, die een goed leven leiden met natuurlijke producten en veel ruimte. Vanuit je gîte wandel je de Morvan in met gigantisch veel bossen, beekjes, meren en zelfs een waterval . Reeën, buizerds, vossen, hazen, eekhoorns en vele soorten vogels zijn je directe buren hier. En... de sterrenhemel is adembenemend mooi. Ook voor avontuurlijke kids en ouders is er genoeg te beleven; raften, klimmen, fietsen, zwemmen of watersporten in eén van de grote meren in de Morvan.. En wie weet organiseren we af en toe wel een spannende nature quest . Hoe waardevol is het om onze kids vrijheid, avontuur en kennis van de natuur mee te geven!

Logo Natuurhuisje