HEERLIJK GENIETEN IN ZUID-FRANKRIJK

Ontdek onze prachtige huisjes voor 6-8 personen in domein "Le lac Bleu" in Lacapelle-Marival, Lot et Garonne & Dordogne

NEDERLANDSTALIGE ONTVANGST!

De Vlaamse gastvrouw Sandra heet u ter plaatse van harte welkom. Als concierge van het domein helpt ze u graag verder met het beantwoorden van al uw praktische vragen!

RECHTSTREEKS VAN EIGENAAR - SCHERPE TARIEVEN & KORTINGEN!

BOEK NU UW ZOMERVAKANTIE 2022

Onze losstaande vakantiehuizen zijn geschikt voor 6-8 personen, voorzien van alle comfort dat u thuis gewoon bent. In de keuken vindt u een vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, microgolf, kookplaat, koelkast met vriesvak. In de ruime zithoek kunt u ontspannen met een boek of een goed glas Cahors-wijn. Elk van de 3 slaapkamers heeft een eigen badkamer. Er is gratis wifi en airco. Jouw huisdier is eveneens van harte welkom!

BONJOUR FRANKRIJK!

GENIETEN MET HET GEZIN VAN DE FRANSE ZON

Een gezellige BBQ met vrienden of liever eens lekker uit gaan eten? Aan u de keuze! Voor de fijnproevers onder ons zorgen foie gras, truffels cabecou-geitenkaas en heerlijke streekwijnen voor onvergetelijk tafelgenot. 

NATUUR & RUST

Domein Le Lac Bleu is gelegen in een groene oase. U komt er helemaal tot rust. Het heuvelachtig landschap wordt doorsneden door de diepe rivierdalen van de Lot en de Célé. Of wandel een stukje van de unieke pelgrimsroute naar Santiago de Compostela.

CULTUUR EN UNESCO ERFGOED

Talrijke UNESCO geklasseerde dorpjes liggen op korte afstand en bieden een blik in het rijke verleden van de streek. Elke dag is er wel ergens in een dorp of stad een leuk marktje te ontdekken die bruisen van de gezelligheid. 

HEt allerbeste van Frankrijk

Groene oase van Rust

Het domein Le lac bleu ligt midden in een groene omgeving in het Zuid-Franse departement Lot op 850 km vanuit Brussel, circa 1.000 km van de Randstad. Op het vakantiedomein kan je kuieren rond de grote vijver. Er is een omheind zwembad en een apart kinderzwembad. De allerkleinsten kunnen zich eveneens uitleven in de speeltuin. Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten zoals een omheind sportveld waar je kan voetballen, basketballen, hockeyen,... er is een petanquebaan, en mogelijkheid tot een partijtje tafeltennis. 

Op ontdekking in de buurt

Het is heerlijk rondslenteren in de Middeleeuwse straten en steegjes van Figeac, Gramat, St-Céré. Iets verderop liggen prachtige steden zoals Rocamadour, Cahors, Sarlat-La-Canéda, St-Cirq-Lapopie,Martel, Gourdon,... De natuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in het Park Naturel Régional des Causses du Quercy. In de grotten van "Peche Merle" kan je rotstekeningen uit de prehistorie bewonderen. 

OOK IDEAAL VOOR DE ACTIEVELING

Wandelen, fietsen, een lokale grot induiken? Het kan allemaal. Maar een aanrader is zeker en vast een kajak-tocht in de buurt. Maak er een 20km dagafvaart van en neem de pick-nick mee voor het hele gezin. Ontzettend leuk voor jong & groot!

BOEK NU UW ZOMERVAKANTIE 

Geniet met het gezin of vrienden van het Franse buitenleven met alle comfort van bij u thuis. Dat is in een notendop domein "Le Lac Bleu".

 
U HUURT RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAAR - SCHERPSTE TARIEF
PRACHTIGE HUISJES TOT 8-PERSONEN MET ALLE COMFORT
HEERLIJK GENIETEN IN ALLE RUST TUSSEN HET GROEN

CONTACTEER ONS

 
E-Mail
 
Telefonisch

U BOEKT RECHTSTREEKS VAN PARTICULIERE EIGENAAR - SCHERPSTE TARIEF

LA DOUCE FRANCE WACHT OP U