• Vakantiehuis Noord Italie
    Vakantiehuis Noord Italie Casa Il Piccolo Principe: een vrijstaand vakantiehuis van Nederlandse eigenaren huren, in de Ligurische Alpen, Noord Italië
  • Genieten in de berglucht
    Genieten in de berglucht Zittend of liggend op een heerlijk terras genieten van het aangename klimaat en het fantastische uitzicht
  • Geschikt voor stellen, ook met kinderen
    Geschikt voor stellen, ook met kinderen Vrijstaand huis met tuin en fruitboomgaard, ook geschikt voor kinderen en huisdieren

Vakantiehuis Noord Italie – Casa Il Piccolo Principe

Casa Il Piccolo Principe is een vrijstaand vakantiehuis van Nederlandse eigenaren in Noord Italie.

Dit vakantiehuis staat in het noorden van Italie, in de Ligurische Alpen tussen Castelvittorio en het hoger gelegen Baiardo, op zo’n 40 minuten rijden vanaf de kust. Bekende kustplaatsen in de buurt zijn Bordighera, Ventimiglia en het mondaine San Remo.

vakantiehuis noord italieVia smalle, kronkelige maar prima begaanbare geasfalteerde bergwegen is dit huis op 700 meter hoogte, met zijn fantastische uitzicht richting de Middellandse Zee, te bereiken.

In de omgeving zijn vele schilderachtige middeleeuwse dorpjes te vinden waar de tijd al eeuwen lijkt stil te staan. Overal in deze omgeving voert de Ligurische gastronomie en gastvrijheid de boventoon.

Vakantiehuis Noord Italie huren

Deze vakantiewoning in Noord Italie is per week te huur, van 1 april tot 1 november.

Vakantiehuis huren italieHet vakantiehuis beschikt over een tuin en een fruitboomgaard. Het is ingedeeld in 2 verdiepingen wat het bij uitstek geschikt maakt voor 2 stellen of een stel met oudere kinderen. Ook huisdieren zijn toegestaan.

Op beide verdiepingen is een eigen douche en toilet. Ook is er internet, een audio-installatie en een plasma-televisie + ruim 200 dvd’s (geen tv-ontvangst). Kijk hier voor de volledige inrichting en zie ook de fotopagina.