Le Savoir Vivre

Le Savoir Vivre

Index

Welkom in Le Savoir Vivre

Wegens verbouwing, gesloten vanaf heden tot eind 2023. Wij houden u op de hoogte!

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *




Geniet van elk moment want er is zoveel te beleven.

Le savoir vivre is gevestigd in Bonnes in de regio Aquitaine en ligt precies op de grens van de Charente en de Dordogne een plek waar twee werelden samen komen. Het schitterende gevarieerde natuurschoon van de Charente met zijn glooiende landschappen en de culinaire heerlijkheden uit de Dordogne zoals Truffels, Foie Gras, Magret de Canard, Walnoten, Cognac, de volle Bordeauxwijnen het zijn er te veel om op te noemen. De Dronnevallee waarin Bonnes ligt is bezaaid met lieflijke dorpjes, Aubeterre sur Dronne ligt op een steenworp afstand met zijn prachtige ondergrondse Monolitische kerk uit de 12e eeuw is het een van de mooiste dorpen van France waar men graag terugkomt.

Rust, ruimte en relaxen!

Wij ontvangen u in comfortabele en smaakvolle 2 pers.kamers met een luxe 2 persboxsprings, toppermatras en heerlijk zacht en eerlijk bedlinnen, en suite luxe badkamers voorzien van inloop/stortdouche, zwevend toilet en grote wastafels. Elke kamer heeft een eigen ingang en is voorzien van een eigen badkamer. S’morgens wordt een rijkelijk verzorgd ontbijt geserveerd, waar u dat wilt. Tot de extra’s behoren gratis toiletartikelen, badjassen en een haardroger.

Ons vakantiehuis Lalande de Pomerol is geheel vrijstaand met veel privacy en geschikt voor totaal 4 personen met 2 aparte slaapkamers, comfortabele 2 persboxspring met toppermatras , ruime woonkamer met luxe open keuken en beschikt over alle benodigde inbouwapperatuur, zoals vaatwasser,5 pitsgasfornuis met oven en grill, ook hier hebben wij een heerlijke badkamer met inloop/stortdouche en zwevend toilet. Groot eigen terras met pergola loungeset, grote eettafel en bbq.

In onze romantische tuin met diverse zitjes kunt u genieten van een goed glas wijn (die per fles bij ons verkrijgbaar is) met op de achtergrond het geluid van de waterval.

Voor de zonaanbidders heerlijk zwembad gelegen op het zuiden met groot zonneterras van 150 m2.

Wij verzorgen met liefde een Table d’Hôte voor u met een bijbehorende wijn. Lunch of boerenpicknick zijn ook mogelijk.

De prachtige oude stad Périgueux ligt op 57 km afstand, Angoulême 53 km, de hoofdstad Bordeaux op 95 km, waar ook het vliegveld BOD is even als in het pitoreske Bergerac met zijn middeleeuwse centrum op 57 km met het vliegveld Merignac. Neem eens een kijkje op: www.sudcharentetourisme.fr

Voor mooie brocante kunt u ook bij ons terrecht, bijna alles in onze Longere is te koop. Zoals serviezen, serviesgoed, schalen, luiken en kleinmeubelen.

Wij heten u van Harte Welkom.

Kamers & Gîte

*Onze tarieven veranderen tijdens het hoogseizoen van 1 juli t/m 7 september, deze variatie merk uw tijdens de reserveringsdetails

€ 74,50
/nacht
2 personen

St. Emilion

Luxueuze, intieme en uiterst romantische kamer met prachtig robuust eeuwenoud balkenplafond bij de renovatie is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van authentieke bouwmaterialen om het karakter te bewaren.

€79,50
/nacht
2 personen

Pomerol

Zeer lichte, luxe en geriefelijke kamer met eigen ingang en zitje en voorzien van ensuite ruime badkamer met inloop stortdouche.

v.a. €150,00
/nacht
4 personen

Gîte Lalande de Pomerol

Vrijstaande sfeervolle en comfortable gîte met veel privacy gerenoveerd met veel liefde in rustieke style groot en zonnig terras met pergola.

€84,50
/nacht
2 personen

Bordeaux

Voortreffelijk ruime charmante kamer met ensuite grote badkamer met dubbele wasbakken en brede inloop stortdouche ook geschikt voor mindervalide.

Dankzij u, onze bezoekers, voelen we ons elke keer gemotiveerder om de hoge normen van onze services te behouden en dat is aangetoond met de feedback die we van u krijgen. Onze accommodatie is de best beoordeelde locatie in Bonnes!

“Veel zorg en aandacht besteed om de kamers comfortabel en stijlvol te maken. Echt prachtige omgeving.”

“Prachtig huis, geweldige gastheren, beste ervaring ooit, alles was perfect. Ga zo door.”
Wat te doen

Wat te doen in de regio

Onze Longere Le Savoir Vivre is idyllisch gelegen even buiten Bonnes en grenzend aan de zijarm van de rivier de Dronne, waar rust en genieten tot de dagelijkse mogelijkheden bijhoren,maar ook waar u alle outdoor mogelijkheden kunt beoefenen.

Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen er zijn speciale fietsroutes in een zeer afwisselende natuur.

Wandelingen en routes zijn van uit onze longere volop aanwezig van kort tot lang.

Recreëren aan strand of meer, zwemmen in de rivier, vissen, picknicken, kanoen en ook golfen in de zeer nabije omgeving.