daremo
daremo
daremo
daremo
daremo
daremo
Duik in ons
Paradijs
Droom
vakantie

Residence Hotel Da Remo aan het Caldonazzomeer in Trentino

Gezellige sfeer, een prachtige ligging in het heuvelgebied van Tenna, gerenoveerde kamers en appartementen voor een onvergetelijke vakantie met uitzicht op het meer.

Hotel da Remo is een gracieus hotel gelegen op de heuvel van Tenna, met uitzicht op het meer van Caldonazzo, een bevoorrechte locatie vanwege de uitzonderlijk zonnige en panoramische ligging.Het heeft verschillende kamers en appartementen in het hotel en 3 appartementen in de Villa Da Remo, op ongeveer 30 m afstand.
Het kleine dromerige dorpje Tenna ligt in het heuvelachtige gebied dat de twee meren Levico en Caldonazzo scheidt. Het dorp is karakteristiek door zowel de architectuur als het aangename leven dat kenmerkend is voor dorpjes in de bergen. Hotel da Remo is met haar lichte, moderne kamers en appartementen de perfecte oplossing voor diegenen die een ontspannen vakantie zoeken omarmd door de weelderige natuur van Trentino, in een eenvoudige, warme sfeer en met de charme van een vakantie aan het meer. De kamers en appartementen zijn uitgerust met alle comfort, licht, ruim en met aandacht voor elk detail. Ze zijn aangepast aan de verschillende behoeften van onze gasten: families op zoek naar sportieve activiteiten, koppels op zoek naar romantiek en sportievelingen op zoek naar vermaak. Ons hotel beschikt over een mooie veranda en groot terras waar 's avonds rond 19.30 uur het diner wordt geserveerden u kunt proeven van de culinaire specialiteiten van het gebied en de belangrijkste gerechten uit de Italiaanse keuken. Ook het ontbijt, de belangrijkste maaltijd voor een goede start van de dag en op basis van verse streekproducten, wordt geserveerd in de veranda met uitzicht op het meer.
In de namiddag verandert het terras in een “buitencafe” waar u kunt genieten van een aperitief, zoals de “Aperol Spritz” of een lekker, vers getapt (streek)biertje….

 

Sterke punten van Residence Hotel Da Remo:

Op een panoramische positie, op de heuvel Tenna, tussen de meren van Caldonazzo en Levico. Geniet van de geneugten en het Bella Vita in Valsugana: in Residence Hotel Da Remo staat de natuur altijd voorop! Een vurige zonsondergang boven de Brenta Dolomieten! Een spektakel van de natuur, mooi, suggestief, uniek. Excursies en grenzeloze uitzichten langs de eindeloze paden geschikt voor iedereen, omgeven door de ongerepte natuur van Valsugana.

Zonnige
Locatie
Traditionele
Pub
Voordelige
Aanbiedingen
Betoverende
Ambiance