WELKOM / BIENVENUE

Wij heten u hartelijk welkom op de website van Even Frans Leven en Domaine Le Vignot Braize, een vakantieverblijf voor het hele gezin in Midden-Frankrijk. Ons vakantiedomein ligt in het prachtige Braize aan de rand van het Fôret de Tronçais (grootste eikenbossen van Europa), waar u o.a. kunt wandelen, mountainbiken en zwemmen.

Kijk gerust eens rond op onze website. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Vakantiedomein met groot zwembad. U hebt het gevoel dat u door het Franse land loopt wanneer u de foto’s en de informatie bekijkt. Ieder jaar ontvangen we tevreden gasten die van de rust en ruimte komen genieten. Bent u er dit jaar ook bij?

DE ACCOMMODATIES

Op deze pagina leest u alles over onze accommodaties. We bieden diverse overnachtingsmogelijkheden. U kunt er bij ons voor kiezen lang of kort te verblijven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

OVER ONS

In 2011 vertrokken wij voorgoed naar Frankrijk. Dit was een hele stap. Sindsdien is er veel veranderd. Bent u benieuwd hoe het is om in Frankrijk te leven? Wij kunnen u er alles over vertellen. 

IK VERTREK

    Op 27 oktober 2012 en op 8 juni 2013 werd onze emigratie door de AVROTROS in het programma Ik Vertrek uitgezonden. De voorbereidingen voor ons vertrek naar Braize werden gefilmd, evenals de aankomst en de verschillende mijlpalen tijdens de verbouwing van ons Domaine.
    Het meewerken aan het programma was erg leuk. Het voelt alweer als zo lang geleden! Er is een hoop veranderd sindsdien! Laat u ons weten wat u van de uitzending vindt? De uitzending is terug te zien via de website van de TROS: KLIK HIER OM DE UITZENDING TE ZIEN
Mobirise

 Even Frans Leven sinds 2011
Rust, Ruimte en Natuur

Midseizoen:
Per week € 698 voor de Gîtes 1,2,3 en 4

© EVEN FRANS LEVEN
Copyright 2024 . All Rights Reserved. 01/04/2024

Free AI Website Maker