Graag ontvangen wij u op Dom w Sadzie, ons plekje onder de fruitbomen in Polen. Dom w Sadzie is een van oorsprong Nederlands familiebedrijf. Sinds 2008 zijn wij hard aan het werk deze prachtige oorspronkelijke boerderij te renoveren en geschikt te maken om u als onze gast te kunnen verwelkomen.

De boerderij wordt omringd door oude vrucht- en notenbomen, bij ons is het nog echt “zoet kersen eten”, maar ook peren, diverse soorten appels, pruimen en walnoten kunnen geoogst worden. Dom w Sadzie betekent dan ook “huis in de boomgaard” en dat zorgt het hele jaar rond voor een paradijselijk gevoel. In het voorjaar kunt u genieten van de watervallen aan bloesems in zachte poedertinten, in de zomer heerlijk luieren onder het intens groene bladerdak en energie opdoen voor de herfst met zijn oogstperiode van zongerijpt fruit, en vervolgens brengt de winter verstilling onder een witte deken van dikke poedersneeuw.

Uitvergroot heeft Polen u dezelfde ervaringen te bieden, of u nu rust en ruimte zoekt of sportieve activiteiten, Polen heeft het allemaal. Onze boerderij ligt aangevleid tegen de uitlopers van het Isergebergte. Direct achter ons huis kunt u zo een uitgebreid bosgebied al wandelend verkennen en in onze directe omgeving zijn verschillende uitdagende fietsroutes uitgezet. Graag laten wij u delen in ons enthousiasme voor dit stoere en ruige maar vaak ook o zo lieflijke en gastvrije gebied.