Welkom bij

Casa Alora

Easy to find, difficult to leave

Over Casa Alora

Casa Alora is een kleinschalige vakantiebestemming met vier accomodaties in het hart van Andalusië. Tot rust komen staat op deze unieke vakantiebestemming centraal. 

 

De geur van opkomende bloemen, vogels die al zingend een nestje bouwen vlakbij uw terras, mystieke heuvels op de achtergrond, ongekende rust en onvergetelijke zonsondergangen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan bent u bij Casa Alora aan het juiste adres!  Deze bijzondere vakantiebestemming  ligt op een unieke locatie in het prachtige Andalusië.   

Bekijk de impressie hieronder. 

 

Video afspelen

Casita's

Op het terrein van Casa Alora vind je vier Typisch Spaanse casita’s. Iedere casita heeft iets unieks, maar welke je ook kiest: een heerlijke vakantie staat voor de deur!

El Torcal

Studio
Voor 2 personen

El Chorro

Tweekamerappartement
Voor 2-3 personen

Mi Casita

Studio
Voor 2 personen

Mi Casa

Studio
Voor 2 personen

Prachtig!
Prachtige accommodatie met een geweldig uitzicht en heel fijn zwembad. Huisjes zijn van alle gemakken voorzien. John en Rita zijn super vriendelijke en behulpzame hosts

Maaike 
Reisperiode augustus 2022

Vragen of boeken?

Casa Alora heeft steun ontvangen van de Europese Unie in het kader van het FEDER Operationeel Programma van Andalusië 2014-2020, gefinancierd als onderdeel van de reactie van de Unie op de COVID-19-pandemie (REACT-EU), ter compensatie van de extra energiekosten van aardgas en/of elektriciteit voor het midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen die vooral getroffen worden door de stijging van de prijzen van aardgas en elektriciteit, veroorzaakt door de impact van de Russische agressieoorlog tegen Oekraïne.