Bergparadies 

Penthouse 203 maakt onderdeel uit van het kleinschalige appartementencomplex met de naam die voor zichzelf spreekt Bergparadies. Het complex is modern vormgegeven en gebouwd met hoogwaardige natuurlijke materialen. In dit complex bevindt zich ook ons appartement, waar ook u van kunt genieten!

Het complex beschikt over een wasmachine en droogtrommel / een ligweide met speeltuin / een groot buitenterras / een stalling voor uw fietsen/ MTB of andere materialen. Uw auto parkeert u op ons eigen terrein. Tevens kunt u gebruik maken van de broodjesservice. Ontbreekt er iets in uw appartement of werkt iets naar behoren, de appartementtablet is tegelijkertijd uw huisconciërge. 

Bergparadies 203



Het penthouse is gelegen op de 2e en 3e verdieping van het middelste gedeelte. Het beschikt daarmee over een balkon aan de voorzijde en een dakterras aan de achterzijde waardoor u de gehele dag van de zon kunt genieten en prachtig uitzicht heeft naar beide zijden van het Gasteinertal.

Waar is het appartement?

Wat is er te doen in de omgeving?

Het Gasteinerdal biedt vele mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, natuur, cultuur en culinair. Daarvoor kun je gebruik maken van de GasteinCard (deze kaart biedt kortingen op toegang tot diverse activiteiten). De Gastein Card is inbegrepen bij verblijf in Bergparadies 203. Wil je er in de verdere omgeving op uit? Dan biedt de SalzburgerlandCard vele mogelijkheden voor gratis entree van Bergbahnen, Grossglockner, 24 uur gratis vele mogelijkheden in Salzburg etc.   

De GasteinCard biedt mogelijkheden in het Gasteinerdal.

Klik op de afbeelding voor de diverse mogelijkheden van de GasteinCard

De SalzburglandCard biedt meer dan 190 mogelijke activiteiten.

Klik op de afbeelding voor de diverse mogelijkheden van de Sa;zburgerlandCard

De diversiteit van het Gasteinertal

Of het nu gaat om culinaire mogelijkheden, culturele diversiteit (kunst, klassieke muziek, moderne muziek) of sportieve activiteiten (wandelen, fietsen, rafting, vliegvissen, etc.)
© 2022 Nederland, Voorthuizen
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin