Provincie

WIFI op het park

ANWB 4 sterren

ADAC 4 sterren

Welkom op camping & vakantiepark Fontana

Home

Welkom , de Fontana familie staat voor je klaar

‘Service zit bij ons in de genen’

Als familie, zo voelt Camping Fontana. Gastvrijheid zit in onze genen. In ieder van ons team brandt het vuur van gastgerichtheid: We doen er alles aan om onze gasten tevreden te maken en te houden. Elk nieuw familielid verwelkomen we met ‘kunnen we iets voor je betekenen?’.

Zo zit onze organisatie in elkaar en zo werken wij al 18 jaar  7 dagen per week met 100% inzet aan de vakantiebeleving van onze gasten. We kunnen én willen niets anders.

Landklimaat met warme zomers

Onze mooie camping  ligt op de grens van de Zuid-Bohemen en de Moravische hoogvlakte aan het Hladovy meer en is omgeven door ruim 380 hectare beschermd natuurgebied waarin heuvels, bossen en meren elkaar afwisselen. Voor alle gasten staan moderne en veelzijdige voorzieningen ter beschikking voor een onvergetelijke vakantie. Een mooi zwembad, een super water glijbaan, een groot sportveld, een meer van ruim 2 hectare, een bistro en het uitstekende sanitair zijn maar een paar zaken die de vier **** ANWB – ADAC classificatie meer dan waar maken. Camping Fontana biedt het hele gezin een fijne vakantie met een unieke sfeer.

 

Ervaar Camping Fontana in onze nieuwe promotiefilm!

Het laatste nieuws over corona in verband met Fontana en Tsjechië:

Corona nieuws