Lucca Cycling Holidays & More

Lucca Cycling Holidays & More is een onderneming die zich specialiseert in fiets -en wandelvakanties. Met jarenlange ervaring in de wielerwereld kwam het echtpaar  Yvonne Houweling en Rien Koetsier op het idee om deze rustig gelegen Villa Il Tiglio te gebruiken om hun gasten te laten genieten van de typische Toscaanse  sfeer in en om Lucca. Er zijn veel mooie routes en mogelijkheden om te fietsen, maar ook zijn er vele uitgebreide wandelingen aanwezig  in de bergen en heuvels rond Lucca en Pisa. De stad Lucca zelf is het waard om uitgebreid bekeken  te worden, niet alleen de stadsmuur en de vele oude gebouwen maar ook de vele restaurantjes en winkels maken het een interessante stad. 

Overnacht in één van de ruime en-suite kamers en geniet van wat Villa Il Tiglio te bieden heeft , ook als je gewoon wil relaxen, bijvoorbeeld aan het zwembad, of juist actief wil zijn op de tennisbaan is dit een prachtige plek op een super locatie. 

Wij kunnen u verschillende arrangementen en mogelijkheden aanbieden, bijvoorbeeld professionele begeleiding bij een fietstocht of eventueel (sport)massages.Fietshuur is ook een optie. U zult zien dat op aanvraag heel veel mogelijk is , alles voor een perfecte beleving !

Benvenuti!

© Copyright - Lucca Cycling Holidays & More