top of page
Transparant.png

VAKANTIE IN OOSTENRIJK - MALLNITZ 
DE BERGEN VOOR JOU ALLEEN

Mallnbach apartments in Mallnitz

ā€‹

ā€‹

Alpine Pearls

Mallnbach Apartments is onderdeel van het Alpine Pearls Netwerk. Samen aan het klimaat en omgeving denken door bijvoorbeeld groen(er) te reizen naar locatie en óp locatie. Reizen met bus of trein? De laatste meters naar Mallnbach Apartments wordt geregeld door de shuttle service of persoonlijk ophaal comité. Tevens bestaat de mogelijkheid om een elektrische auto op locatie op te laden. Kortom, een fantastische vakantie in de alpen wacht! 

ā€‹

ā€‹

ā€‹

Vakantie in Oostenrijk

Oostenrijk is een geliefd vakantieland voor zowel jong als oud. Natuur, avontuur, bergen en dalen, zomer óf winter, geen dag hoeft hetzelfde te zijn. De gastvrije cultuur geeft een warm welkom.

 

ā€‹

Appartementen in Oostenrijk

Optimaal genieten tijdens de vakantie in Oostenrijk. Dat kan bij Mallnbach Apartments in het gezellige bergdorp Mallnitz. Door de hoge ligging en frisse berglucht een genot voor avonturiers en rustzoekers.  De appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Uniek is dat 7 van de in totaal 8 appartementen toegang hebben tot een eigen buiten. 
 

ā€‹

Mallnbach beleving

Mallnbach Apartments heeft naast de privé balkons en terrassen ook een ruime tuin voor gezamenlijk gebruik. Deze tuin ligt aan de rivier Mallnitz Bach. Vanuit elke hoek is er een prachtig uitzicht op de bergen wat een ultiem vakantiegevoel geeft. 's Winters heerlijk vertoeven bij het kampvuur en 's Zomers barbecuen of pizza's bakken in de buitenkeuken.  Het recept voor een complete vakantie.

ā€‹

ā€‹

  Mallnbach
"It's not just a holiday it's an experience" 

APPARTEMENTEN

 

Bij het inrichten van de appartementen is er bewust gekozen voor een minimalistische inrichting met oog voor detail, omgeving en natuur.
De unieke ligging van Mallnbach Apartments aan de rand van het dorp Mallnitz in Oostenrijk geeft prachtig uitzicht op de bergen en staat garant voor het genieten van en ontspannen in de natuur. 

 

ā€‹

ā€‹

Off Piste

Wintersport Oostenrijk

Oostenrijk is dé plek voor wintersport liefhebbers. De verschillende skigebieden in Oostenrijk geven voor zowel de ervaren als minder ervaren wintersporter genoeg uitdagingen. 

Skiën (+ Freeride)

Mallnitz heeft zijn eigen skigebied Ankogel op 2900m hoogte en staat garant voor prachtige afdalingen. Een ideaal gebied voor families met jonge kinderen doordat het zeer overzichtelijk is. Op 20minuten rijden afstand is de Mölltaler Gletsjer op ca. 3400m hoogte. 

Langlaufen 

Mallnitz staat bekend om de mooie, lange langlauf-loipes. Dwars door de ongerepte natuur is het beoefenen van deze sport optimaal genieten. 

Toerskiën 

Zonder de lift zelf omhoog met de ski's om vervolgens af te dalen. In Mallnitz en omgeving zijn tal van routes, ideaal voor deze unieke wintersport soort! 

Rodelen 

Sleeënd naar beneden op een van de langste verlichte rodelbahnen van Karinthië, Mallnitz.  Een unieke ervaring voor jong én oud. 

WINTER

Een pauze nemen

zomer

Mountainbiken Oostenrijk

Mallnitz beschikt over een van de mooiste mountainbike parcoursen in de regio. Met de verschillende startpunten in de omgeving is geen route hetzelfde. 

E-bike 

Op een gemakkelijkere manier de bergen befietsen? Probeer dan eens een e-mountainbike. Maakt het fietsen van de talloze mountainbike routes net iets gemakkelijker. 

Wandelen 

Vanuit Mallnitz starten verschillende wandelroutes, voor jong én oud. Een dagwandeling of liever van berghut tot berghut. Er zijn routes voor de ervaren maar ook voor de minder ervaren wandelaars.

Watersport

Vakantie in Oostenrijk betekent op vakantie in het land van de meren. Zonnebaden óf watersport, beiden is mogelijk. Raften en canoying op de woeste rivier beneden in het dal van Mölltal, staat garant voor een extreme en unieke ervaring. 

CONTACT

ā€‹

Tel. +43 664 514 6964
E. info@mallnbach.com

W. www.mallnbach.com

Stappitz  85
Mallnitz, Karinthië 

ā€‹

  • Facebook
  • Instagram

Mallnbach

Unieke ligging in Oostenrijk tussen de bergen. Rust, actief of een mix van beide? Mallnbach apartments in Mallnitz is het juiste adres voor de wintersport én zomervakantie.

 

bottom of page