Welkom bij Moulin Fouché in Arnay-le-Duc

Moulin Fouché is een vakantieparadijsje aan de rand van het historische stadje Arnay-le-Duc. Het ligt in de Côte d’Or, één van de vier departementen van de regio Bourgogne-Franche-Comté. Een streek met heel veel bezienswaardigheden en beroemd om de goede wijnen.

De gîtes Le Moulin en Le Pigeonnier zijn gesitueerd in en bij een oude watermolen uit 1750, die aan de dijk ligt van l’Etang-Fouché. Dat is een fraai meer met diverse recreatiemogelijkheden voor kinderen, jongeren en volwassenen. Denk aan zwemmen, varen, suppen, fietsen, wandelen en vissen.

Beide gîtes zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn per week te huur van de meivakantie tot en met de herfstvakantie. Kijk snel bij beschikbaarheid of uw favoriete periode nog vrij is.

Moulin Fouché beschikt over een weelderige tuin met veel groen, bloemen, fruitbomen, waterpartijen en schaduwplekken. Op uw privéterras of op het gedeelde terras is het in het voorjaar, de zomer en het najaar goed toeven. U hebt het gevoel midden in de natuur te zitten.

Vanaf 1 februari 2023 heeft Moulin Fouché een nieuwe gastheer en gastvrouw. Wij zijn Nico en Frédérique Schoenmakers en heten u van harte welkom. We zorgen ervoor dat u een gezellig, ontspannen en onvergetelijk verblijf zult hebben.