- Bienvenue bij de Franse Vriendin!

Een volledig verzorgde vakantie in Frankrijk voor de alleenreizende vrouw

De Franse Vriendin is een uniek verblijf voor vrouwen waarbij ik er met je op uit trek.

Hi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in een speciaal verblijf in de Franse Dordogne! Hier vind je meer informatie over:

  • Het Franse vriendin concept
  • Onze Bed & Breakfast
  • Activiteiten en bezienswaardigheden
  • Over ons persoonlijk

Ik woon samen met Maikel en onze 2 speelse honden Pep & Scratch in de prachtige Franse Dordogne. In glooiende heuvels waar rust, natuur en heel vaak een lekker zonnetje te vinden is. Er zijn volop wandelroutes langs boomgaarden en bossen, en op korte afstand vind je enkele van de mooiste plaatsjes van Frankrijk. Daarnaast zijn alle benodigde grote winkels te vinden op slechts 10 minuten rijden.

Vakantie in de Dordogne

Deze regio, de Dordogne, heeft zo ontzettend veel te bieden! Het is de streek van de '1001 kastelen', prehistorische grotten en grotwoningen, bastides, de Dordogne rivier, veel van de mooiste dorpjes van Frankrijk, leuke (en lekkere) marktjes en brocantes, ontzettend veel wandelroutes en zoveel meer…

De Franse vriendin: voor de solo-reizende vrouw

Op onze fijne plek bied ik een verzorgd verblijf aan voor de solo reizende vrouw. Samen met jou ga ik eropuit in de prachtige Dordogne regio! Het programma gaat geheel in overleg naar jouw wensen. Bij activiteiten vind je volop keuzes!

Daarnaast verzorg ik de maaltijden en kijk ik, indien gewenst, met je mee naar bepaalde levensvragen. Met ruim 10 jaar werkervaring in de hulpverlening en als gediplomeerd NLP-coach bied ik een goed luisterend oor en weet ik jou veelal de juiste vragen te stellen om nieuwe inzichten te vergaren. Maar niets moet! en (bijna) alles mag.

Bed & Breakfast in de Perigord Noir

Naast het Franse vriendin concept bieden wij ook overnachtingen aan met alleen ontbijt. Voor iedereen die - alleen of met zijn tweeën - de prachtige Perigord Noir regio wil ontdekken. Een auto is vanaf onze locatie - en voor deze heuvelrijke regio - wel een must.

Kijk rustig rond op de site en twijfel niet om een berichtje te sturen bij vragen.

Waarom kies je voor de Franse Vriendin?

  1. Persoonlijke aandacht

    Je verblijft bij ons in huis en krijgt mijn volledige aandacht. Er zijn geen andere toeristen en je hoeft geen rekening te houden met anderen.

  2. Afgestemd op jouw wensen

    Samen overleggen we welke activiteiten je wilt doen en de maaltijden kunnen worden afgestemd op jouw wensen.

  3. Veilig & zekerheid

    Wil je graag je verhaal vertellen of gewoon een goed gesprek? Iemand die naar jou luistert? Ik geef je de tijd en aandacht voor jouw verhaal.

  4. Bespaar tijd

    Ik neem al het zoek- en regelwerk uit handen. Ik help je met het uitzoeken van je reis vanaf Nederland. Daarnaast rij ik je overal heen en informeer je over interessant lokale wetenswaardigheden.

  5. Lokaal & duurzaam

    Kies bijvoorbeeld voor een reis naar de Dordogne met de trein. Geniet van heerlijk vegetarische maaltijden bereid verse lokale producten en maak gebruik van de spullen die we met je delen.