Tsjechië4u2 | Vakantiehuis in Tsjechië
Image
Groepen

Prachtig vakantiehuis, geschikt voor maximaal 10 personen. Ideaal voor groepen die samen willen ontspannen en genieten.

Image
Pension

Een pension gedeelte waar eenvoudige slaapkamers voor minimaal 3 nachten gehuurd kunnen worden zonder verdere faciliteiten.

Image
Toegankelijk

De benedenetage is toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Er is ook een aangepaste badkamer voorzien van extra comfort.

EEN OASE VAN RUST IN TSJECHIË

Vakantiehuis

Het vakantiehuis stamt uit 1838 en begin 1900 is een tweede deel aangebouwd. Dat maakt deze boerderij zo bijzonder.

Het vakantiehuis is met oog voor detail en authenticiteit grondig verbouwd en met veel aandacht voor comfort en duurzaamheid, gereed gemaakt voor volgende generaties.

VOOR DE NATUUR EN CULTUURLIEFHEBBER

De omgeving

Het vakantiehuis is omringd door akkers en weiden afgewisseld met bossen en beekjes. De vergezichten gunnen je een blik op de omringende gebergten.

Het vakantiehuis ligt in het prachtige Noorden van Tsjechië, in de nabije omgeving van Adrspach en de Broumovsko Steny die de Europese status van Natura 2000 natuurgebied hebben.

Wintervakantie

Bevroren bomen, een magisch winterlandschap en gezellige stadjes waar winterdecoratie en delicatessen worden verkocht. In de winter is het ultiem genieten in Tsjechië, zowel in de steden als in de bergen.

Activiteiten

Informatie over wat er in de nabije omgeving allemaal te doen is, onderverdeeld in natuur, actief, cultuur, en steden. Maak je straks een wandeling door Tsjechisch mooiste natuurreservaat?

Over ons

Wij zijn Brigitte en Ron, twee Amsterdammers die, na vele prachtige en avontuurlijke reizen over deze mooie aardbol, op een gegeven moment een wintersportvakantie met de familie in Tsjechië boekten.

Copyright © 2024 : Tsjechië4u2 / R&B Facility s.r.o.