vakantie bij Nederlanders in Bulgarije

Vakantie bij Nederlanders in Bulgarije

Zin in een heerlijke vakantie?

Een vakantie in Bulgarije heeft het allemaal: bergen, eeuwenoude stadjes, stille natuurgebieden, de rivier de Donau en de warme zandstranden aan de Zwarte Zee! Bovendien heeft het prachtige Bulgarije een aangenaam Mediterraan klimaat én op veel plaatsen zeer aantrekkelijke prijzen. Ontdek dit relatief nieuwe vakantieland nu zelf.
 

Wilt u in Bulgarije in het Nederlands geholpen worden?

​Op LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Bulgarije.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Bulgarije - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Bulgarije!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken