LogerenBijNederlanders.nl is een portal tussen iemand, die op zoek is naar een vakantie accommodatie en een aanbieder van een accommodatie.

LogerenBijNederlanders.nl een product van Eyestone Webtechnologie.

Eyestone staat geregistreerd onder KVK-nummer: 34272859.

 

Ben je eigenaar van een website en vind je onjuistheden in de informatie en/of afbeelding(en) van je website dan horen wij dat graag van je. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Copyright

Alle teksten, afbeeldingen, of informatie aangeboden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder onze uitdrukkelijk verkregen schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Informatie op deze website, zoals teksten, afbeeldingen en menu's mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf uitdrukkelijk verkregen schriftelijke toestemming van LogerenBijNederlanders.nl.

Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, enz, die wij van je ontvangen, wordt door LogerenBijNederlanders.nl gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten.

Indien je van mening bent dat een bepaalde sectie of pagina van LogerenBijNederlanders.nl inbreuk maakt op (je) eigendoms-, merk- en/of auteursrecht dan kun je ons via mail (info@logerenbijnederlanders.nl) op de hoogte stellen. Alhoewel LogerenBijNederlanders.nl iedere berichtgeving hieromtrent uitermate serieus neemt, kan LogerenBijNederlanders.nl op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele inbreuk op het eigendoms-, merk- en/of auteursrecht veroorzaakt door aanmelding van een website door (geregistreerde) gebruikers.

 

Citaatrecht

De informatie die LogerenBijNederlanders.nl heeft verzameld van een website is een gedeelte van de homepage. Dit valt wettelijk onder het "citaatrecht" en wordt tevens door zoekmachines toegepast (maar dan van elke toegankelijke pagina van een website).

 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over LogerenBijNederlanders.nl dan kan je ons contactformulier invullen