Overnachten in een historisch kasteel, een statig herenhuis of een authentieke hoeve in het groen, in de bergen, aan zee of in de stad...
 

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. Je boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.
 

Op zoek naar originele en authentieke overnachtingsmogelijkheden?

Logeren in een Bed and Breakfast of Chambres d'Hôtes is een formule die aan populariteit wint: de meeste getuigen van stijl en vindingrijkheid en bevinden zich op uitzonderlijke locaties op het platteland, in de bergen, aan zee of in de stad. Het comfort van de kamers, vaak in patrimonium dat door Nederlanders of Vlamingen nieuw leven heeft gekregen, de lekkere maaltijden en het contact met de gastheer, de gastvrouw en de andere gasten maken deze formule uniek.
 

Voor wie op vakantie graag in het Nederlands in de watten wordt gelegd

Heel wat Nederlanders en Vlamingen maakten hun droom waar, zij lieten hun vaderland achter en zijn een vakantieaccommodatie in “den vreemden” begonnen. Inmiddels kennen zij de weg in hun nieuwe thuisland en kunnen zij de beste tips geven over hun omgeving gewoon in je eigen taal.
 

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder van een huis of appartement voor de vakantie?

Op LogerenBijNederlanders.nl vindt je huizen en appartementen van Nederlanders en Vlamingen. Je boekt rechtstreeks bij de eigenaar; communicatie gewoon in het Nederlands wel zo gemakkelijk.
 

Logeren bij Nederlanders, hier vind je de beste vakantieaccommodaties in het buitenland, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Vlamingen op de mooiste locaties.

Klik hier om uw accommodatie GRATIS aan te melden.