Ontdek de Ardèche

Bois de Païolive   

Bois de Païolive in de Ardèche is een mooie gelegenheid om per voet van de prachtige natuur van de Ardèche te genieten. Vanaf drie parkeerplaatsen starten er een drietal wandelingen, waarvan de rechts uitgezette wandeling door het Bois de Païolive het meest spectaculair is (prachtig pad, hoog boven de Ardèche rivier Chassezac). Bois de Païolive in de Ardèche is een bos met veel steeneiken, soms is het een echt doolhof met natuurlijke beeldhouwwerken. De rotsblokken in het Bois de Païolive lijken soms door een reuzenhand uitgestrooid, door de erosie hebben zij allerlei bizarre vormen hebben gekregen. Ook de weg op zich is al prachtig, pas wel op voor tegenliggers.

Bois de Païolive

Bois de Païolive

Bruisende dorpjes en kanovaren

De Ardèche in Frankrijk is prachtig. Imposante natuur wordt afgewisseld met bruisende dorpjes als Ruoms en Vallon Pont d'Arc. Kanovaren op de Ardeche, relaxen op een zandstrandje in LaBeaume of juist actief een wandeling maken of één van de vele grotten bezichtigingen. De Ardèche heeft het allemaal voor u in petto. De Ardèche is goed in één dag vanuit Nederland te bereiken en het klimaat.... ja, dat staat garant voor een heerlijke buiten vakantie.

Pont d'Arc

U ziet het! De Ardèche biedt vakantieplezier voor jong en oud! Heeft u vakantieplannen voor een vakantie in de Ardèche? Een fijn vakantiehuis huren in de omgeving van Vallon Pont d'Arc? Of heerlijk genieten van een topcamping direct gelegen aan één van de kraakheldere riviertjes? Bekijk dan onze site: Logeren Bij Nederlanders« Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!