Nicole, Wilfried en Heleen met presentator Sybrand op Ibiza op zoek naar hun droomhuis


Nicole en Wilfried trouwden op Ibiza in 2015. Naast de liefde voor elkaar zijn ze ook verliefd geworden op dit prachtige eiland en zouden ze er graag gaan wonen. Nicole heeft al eerder een tijdje op Ibiza gewoond.

Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en Nicole's moeder Hélène op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Ze zoeken een huis met een authentieke uitstraling, het liefst vrijstaand, niet in de stad, met uitzicht op zee, met veel groen en rustig gelegen.
 

Ibiza

Ibiza staat bekend om de prachtige baaien en azuurblauwe zee. Het eiland heeft daarnaast meerdere gezichten. Op een steenworp afstand van de grootste dansfeesten van Europa kun je mediteren op een verlaten strand of je ontspannen op een ecologische boerderij.

In de jaren 70 zijn veel hippies komen wonen op Ibiza. Je kunt het eiland eigenlijk niet verlaten zonder een hippiemarkt te hebben bezocht. Sybrand bezoekt daarom hippiemarkt Las Dalias. Daarnaast brengt Sybrand een bezoek aan Dalt Vila (de hoge stad), het oudste stadsgedeelte van de hoofdstad van Ibiza. De stad wordt omringd door stadsmuren die bescherming moesten bieden tegen aanvallen van buitenaf. De stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.


Droomhuis Gezocht

In “Droomhuis Gezocht” gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft “Droomhuis Gezocht” praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

Veel Nederlanders zijn Wilfried en Nicole voorgegaan en wonen naar tevredenheid in Spanje. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

Logeren Bij Nederlanders.nl

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.


Uitzending gemist? Bekijk nu de aflevering van Wilfried, Nicole en Hélène« Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!