Marja en Henk op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man
 

Marja en Henk wonen Nootdorp, maar gaan vandaag samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man.

Ze zijn daar al meerdere keren op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend en vinden het prachtig daar. Ze hebben hard gewerkt en zijn nu op zoek naar rust. Beiden zijn erg gecharmeerd van de mensen, het landschap en de Engelse humor en daarnaast is Henk dol op stoomtreinen.

Het droomhuis van Marja en Henk moet vrijstaand zijn en er moet een mogelijkheid zijn om een treinbaantje in de tuin aan te leggen, net zoals nu in Nootdorp.


Isle of Man

Het Isle of Man ligt midden in de Ierse Zee, ten noordwesten van Engeland. Een heuvelachtig eiland van slechts 50 kilometer lang en 21 kilometer breed. Er wonen ruim 85.000 mensen. Het eiland heeft zijn onafhankelijkheid behouden en beschikt naast de Britse Pond ook over een eigen muntstelsel, postzegels en regering.
Elk jaar in juni worden op het eiland TT-races gehouden. De TT van het eiland bestaat al meer dan honderd jaar en is wereldberoemd. Sybrand brengt verder een bezoek aan het Gaiety Theatre in de hoofdstad Douglas, het kleine eilandje Calf of Man, St. Patrick's Eiland en Laxey, aan de oostkust van het eiland.

 

Droomhuis Gezocht

In “Droomhuis Gezocht” gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft “Droomhuis Gezocht” praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

Veel Nederlanders zijn Marja en Henk voorgegaan en wonen naar tevredenheid in het buitenland. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden:

Logeren Bij Nederlanders.nl

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!