Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. Zij gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis in het Duitse Sauerland.

De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkinderen. Allemaal zijn ze gek op skiën, wandelen en houden ze van de gezellige Duitse sfeer. Het liefst willen ze een vrijstaand huis, met een ruime tuin voor de kinderen en honden.


Sauerland

Op slechts drie uur rijden van Utrecht ligt het Sauerland, in Midden-Duitsland. De hoogte in het gebied varieert van 210 - 840 m. De heuvels zijn niet alleen in de winter een publiekstrekker. In het voorjaar en in de zomer kan je hier heerlijk wandelen. Kenmerkend voor deze streek zijn de vele dorpen met hun boerderijen en burgerwoningen gebouwd in vakwerkstijl.

Sybrand brengt onder andere een bezoek aan stuwmeren, grotten, imposante burchten en steden als Brilon.

 

Droomhuis Gezocht

In “Droomhuis Gezocht” gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft “Droomhuis Gezocht” praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

Veel Nederlanders zijn Elles, Gerrit, Ria en Ab voorgegaan en wonen naar tevredenheid in Sauerland of elders in Duitsland. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

Logeren Bij Nederlanders.nl

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!