Albert en Tamara op zoek naar hun droomhuis in de Abruzzen, Italië

 

Sybrand Niesen gaat samen met Albert en Tamara op zoek naar hun droomhuis in de Abruzzen in  Italië. Albert en Tamara zijn ruim zes jaar samen. Iedere vakantie brengen zij door in Italië en nu zijn ze er op zoek naar een permanente woning. Ze zoeken een authentiek vrijstaand huis zijn met een grote tuin vol olijfbomen en uitzicht op zee en de bergen.

De Abruzzen in Midden-Italië

De Italiaanse regio Abruzzo is relatief onbekend bij toeristen. Opmerkelijk, want met vier natuurparken, pittoreske oude dorpjes en een afwisselende kustlijn is er meer dan genoeg te zien.
Tussen de bezichtigingen door verkent Sybrand Niessen de regio. Hij bezoekt o.a. het dorpje San Gabriele. Elk jaar trekken pelgrims nog steeds in groten getale naar dit bedevaartsoord aan de voet van de Grand Sasso.

Droomhuis Gezocht

In “Droomhuis Gezocht” gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft “Droomhuis Gezocht” praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

 

Veel Nederlanders zijn Albert en Tamara voorgegaan en wonen naar tevredenheid in de Abruzzen, Umbrië of elders in Italië. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

Logeren Bij Nederlanders.nl

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

 

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!