Het roer om Chateau d'Olmet in Frankrijk

In de Britse realityserie van het "Roer om" wordt in iedere aflevering een koppel of gezin gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. We volgen ze bij het kiezen van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is.

De families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven, waarin zij hun droom proberen waar te maken?

In de aflevering van 29 mei 2017 ontmoeten we Eric Springmann en Stephen Anquetil. Zij verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners.

Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen en al hun spaargeld om een prachtige Franse boerderij te verbouwen tot een luxe bed & breakfast.

Dat Stephen de taal niet spreekt en ze beiden nauwelijks kluservaring hebben, maakt het renoveren van het 18de-eeuws chateau d'Olmet er niet makkelijker op. Gaat het Eric en Stephen lukken om hun B&B op tijd te openen voor het lucratieve zomerseizoen?

 

Wil je meer weten over hun chateau, kijk op  Chateau d'Olmet in Frankrijk

 

Veel Nederlanders zijn net als Stephen en Eric gaan wonen in Frankrijk. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Sommigen hebben ook een kasteel gekocht en verbouwd tot een prachtige vakantieaccommodatie. Zij zijn allen op onze website te vinden:

Logeren Bij Nederlanders.nl

Logeren Bij Nederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.« Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!