Paula en en John op zoek naar hun Droomhuis in Schotland

Paula en John wonen in een agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar voor Paula en John toch net iets te druk en daarom gaan ze op zoek naar hun droomhuis in Schotland. In "Droomhuis Gezocht" gaan ze samen met presentator Sybrand Niessen op zoek naar hun ideale huis in de Schotse Hooglanden.

 

Schotse Hooglanden

John was 20 toen hij voor het eerst in Schotland kwam. Hij voelde zich er gelijk thuis en zag zichzelf al wonen in een hutje op de Highlands, die droom is nooit meer weggegaan. Paula deelt inmiddels ook de liefde voor het land. Sybrand Niessen helpt het stel het juiste droomhuis te vinden. Ze zoeken een niet te groot huis voor hen en hun 6 honden.

 

Historisch Kasteel

Daarnaast krijgen we een rondleiding in het historische kasteel van Josine en Paul Veenhuijzen. Het kasteel met 40 kamers, 4 torens en 42 open haarden geldt als het best bewaarde 16e eeuwse kasteel van Schotland.

 

Droomhuis Gezocht

In “Droomhuis Gezocht” gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft “Droomhuis Gezocht” praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

 

Veel Nederlanders zijn Paula en John voorgegaan en wonen naar tevredenheid in Schotland, of elders in het Verenigd Koninkrijk. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

 

Logeren Bij Nederlanders.nl

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!