Dave en Anne in de Algarve Portugal

Dave en Anne uit Delft dromen van een bed and breakfast in de Algarve in Portugal. Ze gaan hun droom waarmaken en kopen een stuk grond. Maar het gaat al snel mis wanneer ze de aannemer niet kunnen betalen en met een half pand zitten.

Een willekeurige prik op de landkaart, dat is de manier waarop tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) uit Delft hun nieuwe thuis bepaalden. Dave wil graag oud worden in Portugal, maar heeft geen idee welke locatie het meest geschikt is. Na een vakantie hakken ze de knoop door: in Moncarapacho beginnen ze een bed and breakfast.


Anne & Dave hebben hun droom werkelijkheid gemaakt. Met hun B&B willen zij hun passie delen en bieden hun gasten een geweldig verblijf aan in de rustige en natuurlijke omgeving van Moncarapacho, Algarve, Portugal.


Veel Nederlanders zijn Dave en Anne voorgegaan en wonen naar tevredenheid in de Algarve of elders in Portugal. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.
Logeren Bij Nederlanders.nl

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

 

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!