Elsemarijn en Wim-Martijn naar Italië in Ik Vertrek

Elsemarijn en Wim-Martijn Tammenga uit Voorthuizen vormen met hun drie kinderen Ezra, Marcus en Noël het perfecte gezin. Hij is succesvol in de productontwikkeling, terwijl zij een parttime baan als coach combineert met de zorg voor de jongens.

Elsemarijn heeft altijd al de droom gehad om naar Afrika te vertrekken, maar Wim-Martijn blijft liever in Nederland. Het compromis is Italië.

Familie en vrienden in stomme verbazing achterlatend, vertrekt het stel naar Le Marche waar ze een huis met een stuk kale grond hebben gehuurd. Over een kleine vier maanden moet er een volledige camping met twaalf staanplaatsen en nog eens vijftien luxe safari-tenten met privé-sanitair staan.

 

Problemen?

Geheel vlekkeloos verloopt het avontuur voor de familie Tammenga in Italië overigens niet. Zo zorgt onder meer vorst voor problemen. Ook de buren van Elsemarijn en Wim-Martijn blijken zich niet aan eerder gemaakte afspraken te houden.

Het zal voor de familie dan ook een flinke uitdaging worden om alles op de rit te krijgen. En dan lopen er ook nog drie kleine jongens rond die de nodige aandacht verdienen. Het nieuwe Italiaanse leven is in ieder geval vol uitdaging...

Op de blog die ze bijhouden, schrijven ze: "We hebben er vertrouwen in dat we wat moois neer gaan zetten en dat willen we laten zien. Dus kun je ons volgen, hoofdschuddend vanaf de bank. Om de domme keuzes die we maken en de taal die we nog niet goed spreken omdat het veel sneller is gegaan dan we dachten."

 

Hoe is het nu met Elsemarijn en Wim-Martijn?

Elsemarijn en Wim-Martijn hebben het inmiddels goed voor elkaar in Italië. Ze zijn de trotse eigenaar van Camping Sempreverde. De camping is sinds juni 2017 geopend en bestaat onder meer uit XL Safaritenten met sanitair en verrijdbare keukens. In een korte tijd is de familie erin geslaagd om de camping draaiend te krijgen. Nu het winterseizoen is aangebroken hebben Elsemarijn, Wim-Martijn en hun kinderen echter alle tijd om weer even op adem te komen.

Op zoek naar hun Camping? Bekijk  “Sempre Verde”

 

Veel Nederlanders zijn Elsemarijn en Wim-Martijn voorgegaan en wonen naar tevredenheid in Le Marche of elders in Italië. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

Logeren Bij Nederlanders.nl

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

Uitzending gemist? Bekijk nu de aflevering van Elsemarijn en Wim-Martijn

 

 

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!