‚Äč

Judith, Patrick en Ilona naar Luxemburg in Ik Vertrek

In “Ik Vertrek” volgen we Judith en haar goede vrienden Patrick en Ilona naar Luxemburg.

 

Van Pedicure naar eigenaresse van een Camping

Judith Koopmanschap is pedicure, maar wil heel graag een camping in Luxemburg overnemen. De Loosdrechtse heeft daar zelf het geld niet voor, maar gelukkig is daar haar goede vriend Patrick Doos, die dat maar al te graag voor haar doet. Hij ziet de aankoop als een goede investering; in de grond en misschien ook wel in de liefde.

Ze kopen een camping met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. De boel is verouderd, dus er is wel wat werk aan de winkel. De gastank moet vervangen, de horecavergunningen zijn niet op orde en bovenal de camping heeft een opknapbeurt nodig.

Gelukkig krijgen ze hulp van Judiths hartsvriendin Ilona Bultstra. Zij heeft reuma en kan helaas niet klussen, maar ze is wel goed in het opzetten van de administratie en het regelen van de vergunningen.

De drie laten hun leven in Nederland achter zich om in Luxemburg een nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het hen binnen het budget dat ze hebben de oubollige camping om te toveren tot een bloeiend bedrijf? En bloeit er verder nog iets op?

 

Hoe is het nu met Judith, Patrick en Ilona uit Ik Vertrek?

De grote vraag is hoe het Judith, Patrick en Ilona is vergaan uit Ik Vertrek. De drie hebben hard gewerkt met als resultaat dat camping Um Bierg nu te bezoeken is. De camping bevindt zich dichtbij de grens van België en Luxemburg. De drie hebben het echt niet altijd makkelijk gehad in Luxemburg.

 

Logeren Bij Nederlanders.nl

Veel Nederlanders zijn Judith, Patrick en Ilona voorgegaan en wonen naar tevredenheid in het buitenland. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen.

U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

 

Uitzending gemist?

Bekijk nu de aflevering van Judith, Patrick en Ilona in Luxemburg.

 

Op zoek naar hun Camping Um Bierg?

Adres: 32, Um Bierg
L-9689 Tarchamps
G.D. de Luxembourg« Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!