Hans en Karin op Bonaire in Ik Vertrek

 

Brugwachter Hans zit niet snel bij de pakken neer. Een aantal jaar geleden betrapte de politie hem op wildplassen en werd er buitensporig geweld gebruikt. Daar kreeg Hans een schadevergoeding voor. Een vervelend incident, dat hij wist om te buigen tot een nieuwe kans. Samen met zijn vrouw Karin wil hij iets moois doen met dit bedrag.

Zij weet wel wat: een mini-adventuregolfbaan op Bonaire beginnen, dus Hans en casinomedewerker Karin verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Daar gaan ze op zoek naar de ideale plek om hun droom te verwezenlijken.

 

Mini-adventuregolfbaan

Ze weten al precies, hoe de mini-adventuregolfbaan eruit moet komen te zien. Mensen moeten tussen gorilla’s, of een reusachtige Eiffeltoren en een levensechte Jack Sparrow aan de slag kunnen met midgetgolf. Ze nemen dan ook alvast een tas vol balletjes en een hoofd vol ideeën mee naar het eiland.

Eenmaal aangekomen is er een kink in de kabel: ze hebben nog geen terrein geregeld en Bonaire bestaat voor een groot deel uit beschermd natuurgebied. Het krijgen van een bouwvergunning is dus  lastig. Het is de vraag of de twee erin slagen om een plek te vinden, waar ze aan de slag mogen met hun mini-adventuregolfbaan. Zal de midgetgolfbaan er ooit komen?

 

Hoe is het nu met Hans en Karin op Bonaire?

Hans en Karin hebben er lang op moeten wachten, maar op 13 november 2017 kwam er dan eindelijk goed nieuws. Nadat ze in augustus 2017 al een stuk grond toegezegd hadden gekregen, kregen ze in november eindelijk te horen dat ze ook daadwerkelijk mochten beginnen met de bouw. Alhoewel er nog ontzettend veel werk te doen is op het eiland, kan het stel nu in ieder geval alvast aan de slag. Wanneer ze de mini-adventuregolfbaan verwachten te openen, is nog niet bekend.

 

Logeren Bij Nederlanders.nl

Veel Nederlanders zijn Hans en Karin voorgegaan en wonen naar tevredenheid Bonaire, Curaçao of elders in het buitenland.
Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen.
Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen.
U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

 

Uitzending gemist?

Bekijk nu de aflevering van Hans en Karin op Bonaire.


De mini-adventuregolfbaan van Hans en Karin is te volgen via Facebook.

 

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!