Loes en Bart naar Frankrijk in Ik Vertrek - Centre-Valle de Loire

Waalwijkers Bart van Iersel en Loes Vos beproeven samen met dochter Amber hun geluk in Frankrijk. De twee hadden het in Nederland helemaal niet zo slecht voor elkaar, maar echt gelukkig waren ze er niet. Nu laten ze Waalwijk achter zich om zich te kunnen richten op een chambres d’hôtes met minicamping: Maison Les Galettes in Rezay, in de regio Centre-Val de Loire.

Dat is best een onzekere stap: beiden geven een veilige, goedbetaalde baan bij de Rabobank op voor een nieuw leven in een ander land. Frankrijk is al jarenlang hun favoriete vakantieland, een prachtige natuur, vriendelijke mensen en een heerlijk klimaat.

Bart besluit per direct naar Frankrijk te vertrekken om daar aan de slag te gaan met de aanpassingen en verbouwingen. Loes zal nog even in Nederland achterblijven om ervoor te zorgen dat er geld verdiend blijft worden in de periode dat alles onder handen wordt genomen. Het feit dat hij het zo lang zonder Loes moet stellen, valt hem zwaar. Het is dan ook duidelijk dat de verbouwing in eerste instantie niet heel vlekkeloos verloopt voor het stel.

Loes en Bart hebben helemaal geen ervaring in de horeca en spreken nog geen Frans. Toch kiezen ze voor dit avontuur. Hun dochter Amber van vijftien jaar gaat met hun mee, ook voor haar wordt dit een grote uitdaging.

Voor bezoekers hoopt het stel onder meer op ‘Het Franse pad’. Samen met vijf bevriende stellen met onderkomens in de buurt zitten ze in een netwerk dat fiets- en wandelarrangementen aanbiedt tussen de betreffende locaties in het groene hart van Frankrijk.


Hoe is het nu met Loes en Bart van Iersel?

Sinds afgelopen zomer is Maison Les Galettes en de camping waar Bart en Loes zo hard aan gewerkt hebben, geopend. Het gezin heeft al aardig wat gasten mogen ontvangen en voelde zich binnen no time thuis in het land.


Logeren Bij Nederlanders.nl

Veel Nederlanders zijn Loes, Bart en Amber voorgegaan en wonen naar tevredenheid de regio Centre-Val de Loire of elders in Frankrijk. Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

LogerenBijNederlanders.nl  brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen.
U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

Uitzending gemist?

Bekijk nu de aflevering van Loes, Bart en Amber naar Frankrijk

Op zoek naar de Bed and Breakfast?

Maison Les Galettes

 « Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!