Myron en Dora naar Le Marche in Italië

Vandaag is in Ik Vertrek het verhaal van stadsontwikkelaar Myron en cultureel ondernemer Dora te zien.

Ze zijn altijd op zoek naar avontuur. Volgens Myron en Dora is het leven net een videogame, als je eenmaal een level goed onder de knie hebt, wil je door naar het volgende. En dit nieuwe level ligt nu in Italië, in de regio De Marken. Ze hebben hun oog laten vallen op een eeuwenoude boerderij, met een flinke lap grond eromheen.

Camping

Over zes maanden moet er een volledige camping met 25 staanplaatsen en een sanitair gebouw staan. Ze durven het niet aan om alle schepen in een keer achter zich te verbranden. Dora blijft daarom nog even met de kinderen, Qing en Ramses achter in Nederland.

Gescheiden

Terwijl Dora achterblijft om geld te verdienen, neemt Myron de verbouwing op zich. Het gescheiden leven valt hen echter zwaar. Dora mist het fysieke contact met haar man en de normaal zo praktische Myron blijkt ineens een gevoelige kant te hebben. Als het hoogseizoen op losbarsten staat en het gezin weer is herenigd, is de camping bij lange na niet af. En dan lopen er ook nog twee kleine jongens rond die de nodige aandacht verdienen. Het nieuwe Italiaanse leven blijkt een flinke beproeving.


Logeren Bij Nederlanders.nl

Veel Nederlanders zijn Myron en Dora voorgegaan en wonen naar tevredenheid in De Marken of elders in Italië.

Een groot aantal zijn een camping, een Bed & Breakfast begonnen of hebben er een vakantiehuis. Zij zijn allen op onze website te vinden.

LogerenBijNederlanders.nl brengt een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen.
U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook ter wereld - gewoon in het Nederlands.

Op zoek naar de camping van de familie Freeling? Camping Suasa

 

Uitzending gemist?

Bekijk nu de aflevering van Myron en Dora naar Le Marche in Italië!« Terug naar het overzicht |   Ontvang onze gratis nieuwsbrief!