vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Zin in een heerlijke vakantie?

Frankrijk is al jarenlang een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. De prachtige natuur, het goede weer en de rustieke dorpen laten menigeen niet onberoerd. De musea van Parijs, de prachtige kustlijnen of de wijngaarden van de Bourgogne, bij ons is alles is mogelijk.
 

Wilt u in Frankrijk in het Nederlands geholpen worden?

‚ÄčOp LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Frankrijk.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Frankrijk - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in La Douce France!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken