vakantie bij Nederlanders in Hongarije
 

Zin in een heerlijke vakantie?

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende landen is ongetwijfeld Hongarije: het land van de poesta's en de zigeuners! Middelpunt van het land is de bruisende, sfeervolle hoofdstad Budapest met vele bezienswaardigheden en waar het roemrijke verleden nog tastbaar is. Daarna is het Balaton Meer de grootste toeristische trekpleister van Hongarije en één van de meest geliefde vakantieoorden. Ontdek het zelf.
 

Wilt u in Hongarije in het Nederlands geholpen worden?

‚ÄčOp LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Hongarije.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Hongarije - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Hongarije!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken