vakantie bij Nederlanders in Noorwegen
 

Zin in een heerlijke vakantie?

Bij natuurliefhebbers staat een vakantie in Noorwegen al jaren op het favorietenlijstje. Geen wonder, want in dit uitgestrekte land met een lengte van wel 1750 kilometer wonen slechts 4 miljoen mensen. De natuur heeft hier dus alle ruimte: eindeloze bossen, grillige gebergtes en imponerende fjorden. Ontdek het zelf.
 

Wilt u in Noorwegen in het Nederlands geholpen worden?

‚ÄčOp LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Noorwegen.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Noorwegen - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Noorwegen!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken