vakantie bij Nederlanders in Oostenrijk
 

Zin in een heerlijke vakantie?

Veel mensen denken bij Oostenrijk meteen aan de winterperiode en allerlei soorten wintersport. Maar een vakantie naar Oostenrijk is ook uitermate aantrekkelijk in de zomer. Het berglandschap toont zich in de zomer van zijn andere mooiste kant. De in de winter met sneeuw bedekte dorpjes zien er in de zomer uit als kleurige ansichtkaarten. Er zijn diepe meren, groene bossen en met eeuwige sneeuw bedekte bergtoppen, zonder dat het landschap in herhaling vervalt; achter iedere berg wacht je een nieuwe verrassing. Ontdek het zelf.
 

Wilt u in Oostenrijk in het Nederlands geholpen worden?

‚ÄčOp LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Oostenrijk.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Oostenrijk - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Oostenrijk!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken