vakantie bij Nederlanders in Roemenië
 

Zin in een heerlijke vakantie?

Roemenië kunt u nog echt ontdekken. Cultuur is er in overvloed. Hier vindt u prachtige oude binnenstadjes waar de tijd stil lijkt te staan, imposante kastelen en kasteelruïnes, en beschilderde kloosterkerken. Aan de kust zijn verschillende badplaatsen. De folklore is springlevend. Het is ook het land van Dracula. Ontdek het zelf.
 

Wilt u in Roemenië in het Nederlands geholpen worden?

​Op LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Roemenië.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Roemenië - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Roemenië!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken