vakantie bij Nederlanders in Tsjechië
 

Zin in een heerlijke vakantie?

Natuurlijk denkt men bij Tsjechië allereerst aan Praag, de "gouden stad" aan de oevers van de Moldau. Maar Tsjechië heeft nog zoveel meer te bieden. Het fraaie natuurschoon, de rijke historie, de pittoreske dorpen en een levensstijl die ook u zal aanspreken. Tsjechië kent een grote verscheidenheid aan landschappen. Wie er rondreist, ziet zachtglooiend akkerland, dicht beboste heuvels, brede rivierdalen en hooggebergtes. Op talrijke plaatsen is sprake van vulkanische activiteit, die zich voordoet in de vorm van warmwaterbronnen. Rond die plekken zijn de beroemde kuuroorden en badplaatsen ontstaan. Ontdek het zelf.
 

Wilt u in Tsjechië in het Nederlands geholpen worden?

​Op LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Tsjechië.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Tsjechië - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Tsjechië!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken