vakantie bij Nederlanders in Zwitserland
 

Zin in een heerlijke vakantie?

Voor velen is Zwitserland hét land van de bergen.Voor liefhebbers van zuivere lucht is Zwitserland een echte aanrader, men vindt er ongerepte berglandschappen, botanische tuinen, uitgestrekte meren, gletsjers en wijngaarden. De Alpen zijn betoverend, met hun diep uitgesneden valleien, witte toppen en groene weiden. Zwitserland is puur genieten, het hele jaar door. Ontdek het zelf.
 

Wilt u in Zwitserland in het Nederlands geholpen worden?

‚ÄčOp LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Zwitserland.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Zwitserland - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Zwitserland!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken