vakantie bij Nederlanders in Polen
 

Zin in een heerlijke vakantie?

Polen is één van de minder bekende landen in Centraal-Europa. Geheel onterecht, want Polen heeft zoveel te bieden: van de gouden stranden aan de Oostzee, de grote meren en de oerbossen in het noorden tot de rotsige toppen van de Tatra in het zuiden. Het is nog steeds de natuur die hier regeert. Daarnaast bieden veel steden een rijke cultuur van kathedralen, kastelen, paleizen en tempels. Polen is nog relatief goedkoop, dus u krijgt meer vakantie voor hetzelfde geld. Ontdek het zelf.
 

Wilt u in Polen in het Nederlands geholpen worden?

‚ÄčOp LogerenBijNederlanders.nl verzamelen we vakantieaccommodaties: appartementen, bed & breakfasts, campings, hotels, vakantiehuizen, villa's, gîtes en chambres d'hôtes, die vol enthousiasme gerund worden door Nederlanders en Belgen op de mooiste locaties in Polen.
 

LogerenBijNederlanders.nl geeft u een selectie van leuke vakantieadressen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de charme van het huis en de streek zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle accommodaties, die in de website zijn opgenomen. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar - waar ook in Polen - gewoon in het Nederlands.
 

Alvast een fijne vakantie toegewenst in Polen!Klik hier om terug naar het overzicht te gaan | Klik hier om de accomodaties in dit land te bekijken